Opstød #3 Noget om kædemails…

Hvis du ikke sender denne mail til 10 personer inden for en time, vil der ske noget frygteligt…

Kan I huske dem? Kædemails… Engang modtog jeg kædemails mange gange om ugen. Det var typisk de samme mennesker i min bekendtskabskreds, der sendte denne type mails om alt fra kager, kærlighed, mirakler, død osv.

I dag kan jeg slet ikke huske, hvornår jeg sidst har modtaget en kædemail… Jeg tror, at de må være stort set uddøde. I stedet er der selvfølgelig kommet noget andet. Jeg vil tro, at især Facebook har overtaget. Her læser jeg i hvert fald nogle af de samme historier om mirakler osv.

Men jeg løfter armene helt op over hovedet og råber et stille hurra for at kædemailen er næsten uddød!

Hav en dejlig dag uden kædemails 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *