Kontoret

Om at have travlt – og nyde det…

Hvorfor kan man altid liiige løbe lidt stærkere, hvis det hele er lidt sjovt eller spændende?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har en del arbejde for tiden. Og selvom jeg (og min familie) kan pive lidt, så vil jeg også indrømme, at jeg nyder det. Jeg kan godt lide at have travlt – og jeg elsker lister (mere om det en anden dag). Men selvfølgelig gider jeg ikke have så travlt, at det ødelægger min nattesøvn.

Jeg er ingeniør i et stort rådgivende ingeniørfirma, og har det sidste stykke tid siddet med på nogle forskellige VVM-redegørelser (Vurdering af Virkninger på Miljøet) for infrastrukturprojekter. Både som projektleder og faglig medarbejder. Her i efteråret har vi vundet skitseprojektering ifbm. VVM-redegørelse for en ny jernbanebro over Vejle Fjord. Et kæmpe projekt – og også et projekt, som der er mange, der har en mening om.

Jeg er så heldig at være assisterende projektleder på projektet. Projektlederen er rigtigt dygtig, og jeg satser på at skulle lære vildt meget igennem den næste tid (1½-2 år). Lige nu er vi ved at finde vores ben. Der skal laves kontrakt, vores folk skal sættes igang – og hele det administrative system omkring dokumenthåndtering, dataudveksling, timeregistrering osv., skal stables på benene. Der er nok at se til, og samtidig skal jeg jo også færdiggøre de projekter, jeg allerede havde igang. Derfor er der ofte lidt overarbejde, men så længe det kan holdes på et rimeligt niveau – og inden for en afgrænset periode, så skal det nok gå.

Alt i alt er der meget arbejde, men det er spændende – og jeg må indrømme, at jeg “tænder” på projektledelse, så jeg nyder at få lov at udfolde og udvikle mig.

Da den øvrige del af projektledelsen pt. sidder i KBH og Indien, bruger jeg rigtig meget tid i videomøder, så mit headset har fået en fast plads på skrivebordet.
Da den øvrige del af projektledelsen pt. sidder i KBH og Indien, bruger jeg rigtig meget tid i videomøder, så mit headset har fået en fast plads på skrivebordet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *