Om at “miste” sit barn i Bilka…

En mors værste mareridt.. Eller noget i den stil.

Den anden dag havde jeg Lillepigen med i Bilka. Det foregik som vanligt i en bil-vogn, og det gik ret godt, hvis jeg skal sige det…

image

Jeg gik småsnakkende med vognen mellem hylderne med tørvarer, og da jeg parkerede vognen ved en ny hylde, ville jeg lige stikke hovedet ind til Lillepigen. Oh gru – hun var der ikke. Hun må være stået ud, og jeg anede ikke hvor… Systematisk gennemgik jeg de lange gange, mens jeg kaldte lidt. På et tidspunk syntes jeg, at jeg kunne høre hende, men jeg kunne ikke lokalisere hende.

Mere og mere febrilsk ledte jeg efter hende, og pludselig var hun der. Hun stod med en mand og en Bilka ansat, der var ved at taste et telefon nummer – sikkert til informationsskranken. Jeg småløb derhen. Lillepigen var helt cool – lige indtil hun så mig. Lige så snart hun var i min favn, væltede tårerne ud. Jeg fik hende trøstet, og hun faldt til ro. Da jeg sagde til hende, at vi bare skulle have to ting mere, før vi kunne betale, var hun ærlig talt ikke tilfreds. Hun kunne sagtens fortsætte med at handle.

Om aftenen da hun var puttet, brød hun dog sammen. Stortudende fortalte hun sin far, hvordan vi var blevet væk fra hinanden, og at en mand i sort bluse havde hjulpet hende osv. Hun kunne slet ikke falde til ro, så jeg endte med at tage hende med ind i min seng, så vi kunne ligge i ske og falde i søvn.

Allerede dagen efter spurgte hun mig, om vi snart skulle i Bilka igen, så større traume var det nu heller ikke 😉

Lignende indlæg:

2 tanker om “Om at “miste” sit barn i Bilka…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *