Om at spise pandekager til aftensmad…

Selvom jeg ikke kan spise pandekager ligeså tit som en vis Hr. Klump, så er det stadigvæk en favorit.

Herhjemme er pandekager en rigtig god weekendspise, og når vi får pandekager, er det altid som aftensmad.

En sjælden gang i mellem er det som gratinerede pandekager, hvor de er fyldt med kødsovs og gratineret med ost i ovnen.  Lidt oftere er det med flødestuvet laks – det smager mega mums, men kræver lidt mere arbejde, og ligger tungt i maven. Og så skal man altså også lige være i humør til noget flødestuvet…

Oftest får vi dog pandekager med koldt fyld. Jeg bager pandekagerne rimelig store, og så bliver de serveret på et fad. Så er det op til folk selv, at fylde dem med de ting, de bedst kan lide. Vi plejer altid at have skinkestrimler, hytteost og agurk på bordet. Selvom det måske lyder sært, at en pandekage med de tre ingredienser virkelig lækkert. Derudover kan man jo supplere med tomat, majs, salat, osv. Det vigtigste er bare, at man ikke ruller for meget fyld i sin pandekage, da den jo er tynd og ikke så holdbar.

Og til sidst, når alle har spist mindst 1 pandekage med “sundt” fyld (antal afhænger af alder…), så finder vi sukker eller is frem. For det elsker vi også! Og her må jeg indrømme at min favorit er hytteost med sukker. Det lyder måske mærkeligt, men prøv det!

image

image

Lignende indlæg:

5 tanker om "Om at spise pandekager til aftensmad…"

  1. Mums! Pandekager til aftensmad er bare lækkert.
    Jeg ynder gerne at dryppe lidt citronsaft på den sidste pandekage, som der selvfølgelig også er hytteost og sukker/sirup i 🙂

    1. Citronsaft? Det lyder egentlig lækkert – skal prøve at huske det til næste gang! Tak for tippet. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *