Lasagne

Opstød #14 Hvor er MIN lasagne?

Så skete det IGEN, min lasagne er væk…

Jeg kan faktisk tydeligt huske, den første gang jeg smagte lasagne. Det var til Sølund Musik Festival i starten eller midt i 90’erne. Det var ikke noget, vi fik derhjemme, men jeg var solgt. Da jeg begyndte at have min egen maddag, var det ofte på menuen, og så var det den fra Knorr!

Da jeg arbejdede på italiensk restaurant i gymnasietiden, nød jeg ofte deres lasagne, som faktisk var med både oksefars og skinke – det har jeg aldrig fået siden. Så flyttede jeg hjemmefra, og begyndte at lave lasagne fra bunden. En dag opdagede jeg lasagne fra Miracolli. Den er FANTASTISK! Så den spiste Manden og jeg længe indtil den pludselig forsvandt fra hylderne.

En dag stod den pludselige på hylden igen. Jeg tror, det var i 2010/2011. Jeg var så glad, at jeg postede det på Facebook, og det viste sig, at Miraccolis lasagne havde flere fans. Og mums hvor har vi spist meget af den de seneste par år.

Men nu er den gal igen! Lasagnen er væk. Da jeg spurgte i Bilka, var svaret, at indkøbsafdelingen havde fravalgt den. Jamen for f….. det kan man ikke. Min frustration var så stor, at Google blev min ven, men ak… Kun én netbutik havde den, og der har den nu stået som udsolgt i to uger.

What to do?

Lasagne
Screendump af OSUMA.DKs hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *