Opstød #6 Telefonsælgere…

Goddag, må jeg lige forstyrre et øjeblik?

Øh nej tak – og sikke et åndssvagt spørgsmål. Ved dit opkald har du allerede forstyrret mig…

Jeg er ikke særlig god til telefonsælgere. Den flinke pige i mig lytter alt for ofte til hele deres salgstale, selvom jeg godt ved, at jeg ikke køber noget. Og når jeg endelig siger nej tak, så er det ofte lidt “vagt”, så de enten kan køre videre med deres salgstale – eller måske endda få lov til at ringe igen om en måneds tid, så jeg lige har tid til at overveje, om jeg ikke skal have et medlemsskab af dit eller dat.

Den anden aften ringede Kræftens Bekæmpelse. De ringede faktisk ikke fra ukendt nummer, så jeg “kom til” at tage telefonen. Og ja jeg synes da, at kræft er en frygtelig sygdom – og ja jeg vil gerne støtte, men men men… Der er så meget, man kan støtte. Både hele året og ved forskellige lejligheder. Ví har et fadderbarn (kommer der også et indlæg om på et tidspunkt), som vi betaler til hver måned. Jeg betaler et årligt bidrag til Ingeniører uden grænser, og når vi har mulighed for det, deltager vi som frivillige til landsindsamlingen for Dansk Flygtningehjælp (se her). Og så plejer vi da også at donere lidt, når der er diverse indsamlingskampagner/shows. Så det blev et nej tak her fra til flere faste donationer.

Hvordan har I det med telefonsælgere? Nogen gode tips til at slippe af med dem (på en ordentlig måde)?

Mit natbord med et boligmagasin jeg IKKE får læst - og derfor IKKE er interesseret i at abonnere på...
Mit natbord med et boligmagasin jeg IKKE får læst – og derfor IKKE er interesseret i at abonnere på…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *