Personer jeg beundrer

Nogen gange møder jeg en person, der gør noget, der får mig til at beundre dem. Andre gange hører jeg om personer, som jeg også kommer til at beundre. Her er en lille liste med personer, jeg beundrer 💪🏻❤️

  • Dem der ser sig selv i spejlet. Siger deres job op uden at have et andet på hånden. Hvorefter de kan se sig selv i øjnene, når de ser i spejlet. Respekt!
  • Dem der jonglerer familieliv, arbejdsliv og fritidsinteresser/motion uden at føle sig utilstrækkelige på nogen punkter.  De må virkelig prioritere rigtigt (for dem).  Respekt!
  • Forældre med tre eller flere børn. Bare fordi 😉 Ok i virkeligheden beundrer jeg bare forældre… Især dem med overskud.
  • Dem der tør sige deres mening – og handler på den.
  • Dem der følger deres hjerte og går imod normen i samfundet. Uanset om det er hjemmeskolere, direktører der holder yoga events eller noget tredje. Bare det, at de tør følge deres hjerte er værd at beundre.
  • Dem der sætter sig et mål – og når det.
  • Dem der erkender, når de har lavet en fejl. Og siger undskyld eller forsøger at rette op på den.

2 tanker om “Personer jeg beundrer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *