Pulled chicken

Pulled chicken i stegeso – en opskrift

Pulled chicken er det nye sort – det er i hvert fald hurtigt blevet en favorit hos os. Jeg har eksperimenteret lidt med rub/marinade, vand, temperatur og stegetid. Nu er jeg tilfreds, og vil derfor gerne dele opskriften med jer 🙂

Pulled chicken

Lige nu har jeg faktisk endnu en portion liggende i rub i køleskabet. Den skal bruges til sandwich, når vi skal på udflugt i morgen.

Ingredienser:

  • 3-400 g kyllingefilet
  • ½ spsk brun farin
  • 1½ tsk paprika
  • ½ tsk salt
  • Pener
  • 3 spsk barbecuesovs
  • ½ dl vand

Pulled chicken

Aftenen før servering blandes brun farin, paprika, salt og peber i en frysepose. Kyllingefilet tilsættes, og det hele “æltes” godt sammen.

Dagen efter tilsættes barbecuesovs. Gerne nogle timer før stegning, alternativt lige inden det sættes i ovnen.

Stil din tomme stegeso ind i ovnen og tænd på 110 grader. Når ovnen er varm, tømmes posen med indhold ud i en stegesoen. Tilsæt ½ dl vand. Lad kyllingen være i ovnen i 3 timer.

Riv kyllingen fra hinanden med to gafler. Bland det med barbecuesaucen/væden fra stegesoen, så kylling bliver saftig og lækker.

Pulled chicken

Spis i pitabrød, burgere, salat eller hvad du finder på. Velbekomme!

Pulled chicken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *