Pulled pork

Pulled pork – en opskrift

Slow food = Pulled pork

De to gange jeg har lavet pulled pork, at jeg købt et stykke kød i Bilka, der allerede var marineret/rubbet. Det havde de ikke denne gang, så jeg måtte selv igang.

Research på nettet og et kig i mit spisekammer endte med min egen barbecuesovs, som jeg gerne deler med jer.

Jeg havde købt en nakkekam på 2 kg, som jeg pudsede. Dernæst lavede jeg nedenstående barbecuesovs i blenderen. Begge dele røg i en stor frysepose og så på køl natten over. I løbet af aftenen “masserede” jeg kødet et par gange.

Blend følgende:

  • 2 dl ketchup
  • 3 spsk engelsk sovs
  • 2 spsk paprika
  • 2 spsk soya
  • 3 spsk brun farin
  • 2 store fed hvidløg
  • Lidt chili
  • Salt og peber

image

Da vi stod op om morgenen lagde jeg kødet i min stegeso. Jeg fyldte ca. 2 cm vand i og satte den i ovnen ved 100 g i ca. 10 timer. Ude af ovnen rev jeg kødet med to gafler. Det blev serveres med coleslaw og hjemmebagte burgerboller. MUMS – så var der pulled pork!

Pulled pork

Lignende indlæg:

 

En tanke om “Pulled pork – en opskrift”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *