Snot, snot og snot

Jeg er blevet snotforkølet. Sådan rigtig forkølet, hvor hovedet føles tungt, næsen er tyk og løber osv. Det har faktisk også sat sig på ørerne, hvilket jeg ellers aldrig er ‘plaget’ af.

As hoste er på retur, så hun har ikke krævet helt så meget de sidste par nætter. Til gengæld har lille E sovet rigtig uroligt, så jeg har ammet mange gange. Dvs. jeg nu er på fem nætter i streg med rodet søvn. Forstår godt, at den slags bruges som tortur 😉

I en verden hvor jeg ikke var mor, havde jeg nok tilbragt dagen i sengen eller på sofaen. Men sådan ser min verden jo ikke ud. I stedet har jeg både været i Bilka med A og alene med begge børn nogle timer. Nu sover A forhåbentligt snart, og så vil jeg snart trille i seng med lille E. Håber virkelig at han kan sove, men desværre løber snottet også ud af hans lille næse. Resultatet af det har været kortere lure i dag, samt en mere pjevset fyr.

I morgen skal vi helst havde det bedre, for der går turen til Randers Regnskov med svigermor.  Det er hendes fødselsdagsgave, kombineret med en firmaevent, så billetterne er købt og betalt. Men vi krydser fingre for, at vi er ovenpå, og et par timer i 23 grader med høj luftfugtighed er godt til os.

Godnat fra Fru Snot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *