Squash istedet for spaghetti…

Jow jow – en anbefaling…

Blogland har været oversvømmet af bloggere, der spiser squash istedet for spaghetti. Så det skulle selvfølgelig prøves.

Det er ganske let. Man tager en squash og river med en julienneskærer eller lignende, og så har man pludseligt squash i en form, der minder om spaghetti. Man river ikke selve kernen af squashen. Jeg varmede ikke mine squash, men hældte bare varm kødsovs over. En mere fyldig guide til squash som spaghetti kan findes hos Vanløse Blues lige her.

image

Men hvordan smager det så? Jeg må indrømme, at jeg er positivt overrasket! Selve strukturen minder lidt om spaghetti med lidt bid. Og smag er der ikke meget af, hvilket der heller ikke er i almindelig spaghetti. Så med en god krydret kødsovs med lidt struktur, så kan min hjerne sagtens snydes til at tro, at jeg får spaghetti med kødsovs, selvom jeg egentlig spiser squash. Så det er en anbefaling værd, og jeg skal prøve det igen. Familien fik jeg dog ikke overbevist – de ville ikke engang prøve 😉

Lignende indlæg:

 

En tanke om “Squash istedet for spaghetti…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *