Status pt #1

Overskriften er direkte tyvstjålet fra en anden blogger, men hvis det fungerer, så går det nok. Nu får I lige en status på alt muligt.

  • Jeg var vist lidt træt/graviditetsknotten i går aftes, da nogen ikke havde instrueret vores datter i, at hun skulle se iPad eller lege, når hun vågnede istedet for at vække mig.
  • Og ja jeg vågnede halv syv, mens min datter sov til kl otte…
  • Det var en click-bait overskrift jeg fik lavet i går – beklager, men jeg synes virkelig stadig, at det er så pinligt at have tisset i sengen. Overvejede helt at undlade at fortælle det! Kan ikke huske, det er sket for mig tidligere i mit voksenliv…
  • Mandag morgen er vist ikke helt koordineret korrekt herhjemme. Jeg bliver hentet 5.45 og min mand kører 6.30… Sååå børnene kan da bare lige aflevere hinanden. Et hurra for svigermor, der lige springer til.
  • Tror kun der er én syg herhjemme i dag. Damn you mandeinfluenza. Måske har den også ramt min far, så vi ikke skal til hans fødselsdag… Hvilket nogen bliver slemt skuffet over!
  • Fik forøvrigt skrevet god bedring i stedet for god weekend til min datters lærer, da jeg meldte hende syg fredag.
  • Der var lodtrækning i kunstforeningen i torsdags. Og jeg vandt da lige et stort billede. List mørkt, men tror det passer i vores store (lyse) køkkenalrum.

Over and out. God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *