Status pt #27

Ny uge – ny begyndelse… Status pt. er:

  • Jeg har været syg! Med mandeinfluenza… Lørdag var jeg faktisk i tvivl, om jeg ville overleve til jeg blev 35…
  • Jeg overvejede en del, om hvad det ville betyde, hvis jeg aflyste min fødselsdag. Ville jeg så fortsat være 34?
  • Søndag vågnede jeg op, og var feberfri – og fyldte derfor 35 år. Tillykke til mig.
  • Og ja jeg fik gode gaver. Og kage. Og hygge.

  • Min mand havde købt gave til mig to gange… For første gang havde han købt en Actifry, som jeg selv købte til Black Friday. Ups. Anden gang afveg han fra ønskesedlen, for ligesom at være sikker 🙂
  • Jeg havde været syg i under to døgn, da mine børn legede far-mor-børn, og jeg kunne konstatere, at moderen var død…. Ja, så var jeg ligesom afskrevet.
  • At købe ler, gran og kalenderlys 1. søndag i advent er åbenbart for sent… Min mor var på noget af en jagt. Men det lykkedes! Producenten af kalenderlys, havde bare sparet lidt rigeligt på stearinen – så d. 24. og til dels også d. 23. er dækket af ler…
  • Generelt kom vi lidt skævt fra start med juleforberedelserne pga. den sygdom, så det skal der rettes op på i løbet af ugen – ligesom der liiiige skal planlægges et par fødselsdage i anledning af, at én fylder 7 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *