Status pt #33

Status pt:

  • Jeg er pt. igang med at putte yngstearvingen. For første gang i egen seng. Og på eget værelse!
  • Jeg tror, at han ender med at falde i søvn i mine arme, for så at blive vippet ned i tremmesengen. Det er da en begyndelse.
  • Fra køkkenet kan jeg høre hans storebror sige: Jeg tisser…. Han øver sig i at gå uden ble, og han tager uheld meget tungt og alvorligt.
  • Jeg troede, at det var tid til at købe nye hårelastikker snart. Men så smed en af børnene en figenstang ind under vores meget tunge vitrine. Da vi trak den ud fra væggen, lå der ca. 37 kæmpe nullermænd og 13 hårelastikker.
  • Det er forøvrigt katten, der jagter hårelastikker indtil de forsvinder under vitrinen.
  • I weekenden kunne jeg ikke finde min ene vandrestøvle, men i skoreolen fandt jeg både min datters vinterstøvler fra sidste vinter samt en avis med georgine’knolde’. Støvlerne er nu afl eget til genbrug og knoldene er kommet i jorden.
  • Jeg har fundet min skridttæller frem igen. I går ved denne tid stod den på ca. 5.000 skridt. I dag står den på 13.500 skridt.
  • Og ja, det er en ferie Nutella på billedet 🙏🏻

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *