Status pt #35

Jeg havde kun lige trykket udgiv på mit indlæg i søndags, før jeg straks oprettede fire nye kladder. Vupti så var inspirationen tilbage – så må vi se, om det holder. I første omgang kommer her en omgang Status pt.

  • Efter jeg stoppede med at amme, har jeg købt nye bh’er. De er to skålstørrelser større, end mine bh’er fra før graviditeten…. Såååå enten har jeg fået større bryster, eller også er de blevet så meget ‘fladere’, at de går længere ind i armhulen.
  • Den anden aften forsvandt smørret for mig, da jeg ryddede væk efter aftensmaden. Jeg ledte temmelig længe efter det uden held. Min datter fandt det i en skuffe….
  • Vores græsslåmaskine er i stykker. Så gæt selv, hvor langt vores græs er…
  • Jeg er med i en Challenge, hvor jeg skal tage 1.50 squats i maj. Jeg er over 1.000, så det er godt nok.
  • Min mor fejrer rund fødselsdag næste weekend. Vi har købt en kæææmpe gave, som vi har lidt problemer med at få fragtet ned til hende…
  • På grund af den fødselsdag (hvor vi er inviteret hele weekenden), har jeg besluttet mig for at brevstemme til EP valget. Det er bare som om at AL mediedækning går på Folketingsvalget. Ok måske ikke al, men i forstår min pointe.
  • Der er ingen partier, jeg er 100 % enige med, så jeg har valgt nogle emner ud, som er vigtige for mig. Og så vælger jeg parti/kandidat ud fra, at vi som minimum er enige på de punkter. Emnerne er klima, flygtninge og skole/institution. Det sidste emne er nok kun relevant ifht. Folketingsvalget.
  • Livsnyderkatten på billedet er mine forældres. Og har ingen relevans for indlægget, men man er vel kattedame.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *