Jubilæum

Status pt #39

Det er længe siden sidst, men en status er vel en status.

  • Jeg har købt de første ting til pakkekalenderen – YEAH! 12 down – 30 more to go…
  • Sommeren sluttede da godt nok lidt brat – eller hvad siger I andre?
  • I dag blev første dag med strømpebukser. Øv bøv. Selvom det nu også er meget rart, når man som jeg, lider af kronisk blege ben.
  • Der var nok en grund til, at den Knorr Macaronette ret havde stået i viktualierummet lidt for længe. #Jegerikkefan
  • Da min ældste søn kom hjem fra børnehave i dag skulle han have Nesquick Cereals. Det er nogen min datter, havde hjembragt sidste weekend, og jeg har sagt, at det måtte de ikke få til hverdag, men kun i weekenden. Og fredag når man bliver hentet er det weekend! Han spiste fem (mindre) portioner og konkluderede at det var hans fredagsslik. Efterfølgende sagde han nej tak til aftensmad og lagde sig til at sove i min seng.
  • Så her til aften sov begge drenge før kl 19. Jeg nåede derfor at gå tur i regnen i tre kvarter, før jeg skulle hente min datter ved naboen.
  • Jeg er også træt i dag, for i nat var en våd omgang. Jeg fik nemlig kastet et halvt glas vand udover mig 🙈 Jeg ved ikke, hvorfor yngstearvingen ikke bare afleverede glasset, som han plejer, men istedet valgte at træne lidt kasteteknik. Men pyt det var jo bare vand – altså vand som jeg blev pænt våd af. Ligesom min hovedpude, min dyne og lagenet på begge sider af mig. Gab.
  • Tror faktisk jeg vil gå i seng nu. I weekenden skal der bages boller og knækbrød af en masse kerner i mit viktualierum. Tak for jeres gode råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *