Status pt #4

Jamen status for nu er:

  • Det går egentlig ret godt for Bilka to-go, som jeg tidligere har både grædt og brokket mig over. De sidste ordrer har været (næsten) fejlfri og uden udsolgte varer.
  • Min søn har feber på 3. dag nu…
  • Efter en 11 timers tur til KBH, var det ikke lige lykken med afbrudt nattesøvn. Var nok vågen 2,5 timer i nat… Sådan et feberbarn der både snakker, græder og hoster i søvne, imens han nulrer (rykker i) mit hår med både fingre og tæer 😴
  • Vi henter ny bil i morgen…
  • Og min orlov er om to dage!
  • Min søn har for første gang tisset på toilettet. Da jeg ‘pralede’ med det i vuggestuen, kunne hun fortælle, at det havde han da allerede gjort ovre hos dem. Han havde bare virket så cool, at de troede, at det gjorde han tit derhjemme. Den bandit.
  • Jeg blev nødt til at google, om Sophie Løhde har børn, der skal se alle de ting, der florerer på Facebook om hende. Jeg blev helt lettet, da jeg konstaterede, at hun er barnløs.
  • Lovning om penge tilbage i skat samt en rabatkode er en virkelig dårlig kombi for mig. Så jeg har shoppet løs hos Nilens Jord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *