Status pt #41

Det er lidt tid siden sidst, men der sker selvfølgelig stadig nogle ting i mit liv… Status pt.:

  • Mit vægttab er gået lidt i stå. Faktisk går det måske en lille smule den forkerte vej. Jeg ved godt hvorfor. Jeg spiser for meget. Jeg spiser for godt (usundt). Jeg bevæger mig for lidt. Skal vejes af min træner om halvanden uge, så…… 1-2-3 stram ballerne.
  • Jeg får sjældent henvendelser fra virksomheder om samarbejder, men de sidste to uger, har jeg fået hele henvendelser om hele tre samarbejder. Indtil videre har jeg lavet aftale om det ene.
  • Min fødselsdag nærmer sig – stadig ude i horisonten, men alligevel. Jeg er begyndt på min ønskeseddel, som jeg snart deler til inspiration for jer andre.
  • Jeg er også begyndt på en lille liste over ting, som jeg skal købe/se efter til Black Friday. Et par ting jeg ‘mangler’ og nogle julegaver.
  • BTW har jeg stort set brugt mine lommepenge for denne måned. De var ellers næsten urørte indtil i onsdags… Flot Marie.
  • Og øv hvor er det bare mørkt udenfor… Især om morgenen.
  • Til gengæld er efterårets farver SÅ smukke. Og mine georginer blomstrer helt vildt. Så jeg har et vågent øje på vejrudsigten, da de skal graves op inden nattefrosten sætter ind.
  • Sidste weekend ryddede jeg op i vores skur, for at skabe plads til alt det, der skal overvintre derinde. Det ‘fandt’ jeg dæk til to biler, som vi ikke har længere. Det ene sæt fik jeg meget ubehjælpsomt sat til salg – og solgt! Så det gav både mere plads og lidt penge på kontoen 😉 Nu overvejer jeg at forsøge med det andet sæt også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *