Status pt #6

Der bliver åbenbart ved med at være emner at gøre status over:

  • Jeg er stadig lidt overrasket over, hvordan jeg var ved at miste balancen, hver gang jeg steg op af vandet i svømmehallen i påsken. De der ekstra kilo på maven, der bare lige kom tilbage, så snart vandet slap.
  • De smarte zebra stribede gummistøvler, jeg købte til min datter, faldt på INGEN måde i hendes smag. Suk.
  • De der mini-potter, som Bilka uddelte for 2 år siden – dem har vi endelig fået plantet 👍🏻🙈

  • Og nu hvor de spirer, indser jeg, at de for dælen skal pottes om… Alle 30?…
  • Da jeg bad min datter om input til madplanen, ønskede hun kartoffelmos, som far skal lave. Dvs. jeg skal skrælle og koge kartofler, og så kan far lige mose og røre med smør og mælk. Jeg står selvfølgelig også for frikadeller og grønt, men min mand får hele æren…
  • Min mand ønskede Bibimbap på madplanen… Jeg troede seriøst, at han tog pis på mig, men han fandt en opskrift. Det var så lækkert, og kan bestemt anbefales, og er allerede på madplanen igen herhjemme.

  • Mine forældre måtte grundet en flytning forære deres kat væk for halvandet år siden. Den stak hurtigt af fra den nye familie, men er nu vendt hjem til mine forældre igen. Vildt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *