Tak for i år og tak for jer

Kære alle jer der læser med

Tusind tak for at I lige præcis læser med her. Tak for hver eneste kommentar, og tak for hvert eneste like på bloggens sociale platforme. De varmer mig hver og en, og så er de faktisk med til at brede bloggen ud til endnu flere. Især jeres kommentarer og likes på Facebook har en meget stor effekt. Så bliv endelig ved 😊

Jeg har haft et godt 2017, hvor begge mine børn er blevet store og selvhjulpne på hver deres måde. Min mand har ‘genfundet’ sin vej, og er i høj grad blevet min teammakker i stort og småt. Jeg selv er blevet gravid, hvilket har påvirket mit efterår på både godt og ondt.

Nu lukker vi ned for 2017 og siger goddag til 2018. Et år som vil betyde store forandringer, når vi byder velkommen til lillebror i april. Og når jeg endnu en gang skal pakke min professionelle kasket væk, og hellige mig livet som hjemmegående i 9-10 måneder. Noget jeg glæder mig til, men som jeg også godt ved, bliver hårdt.

Med ønsket om en dejlig nytårsaften til jer alle og alt godt for det nye år.

Tak for jer!

Kram Marie

7 tanker om “Tak for i år og tak for jer”

  1. Rigtig godt nytår. Glæder mig til at følge med igen, næste år. Måske et år med nye boganmeldelser?

    1. Også godt nytår til dig Mie.
      Jeg synes boganmeldelserne er svære, men jeg læser stadig mange bøger – så skal nok prøve at overveje det 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *