Turbie Twist

Tips til krøllet hår #15 – Turbie Twist

Der har været enkelte ønsker om at genoptage indlæg i kategorien “Tips til krøllet hår”. Pt. lever jeg mest med mor-knold og alternativt amme-hestehale. Jeg vil dog forsøge, at hive lidt inspiration op af hatten (eller håret om man vil 😛 )

Tips til krøllet hår #15 er Turbie Twist håndklædet!

Turbie Twist

Dvs. det er jo ikke et tip der er særlig målrettet krøllet hår, men bare et tip til dem med langt hår.

Før jul kørte de der Turbie Twist reklamer en del i tv. Jeg tænkte, at det var åndssvagt, at man skulle have et særligt håndklæde, bare for at få den der elastik…

Samtidig faldt temperaturen drastisk, og jeg begyndte at få svært ved at tørre mit “lille” frotte-håndklæde, som jeg tørrer hår i. Jeg ved ikke, om det er fordi, jeg har krøller, men mit hår kan indeholde ret meget vand, og er temmelig vådt, når jeg forlader badet – ergo bliver mit håndklæde også ret vådt.

Lidt research på Turbie Twist håndklædet viste, at det faktisk også skulle tørre bedre. Så det røg på min ønskeseddel til jul (som ifølge min familie var den dårligste ønskeseddel nærmest nogensinde).

Jeg fik to pakker håndklæder, dvs. fire i alt. Jeg valgte dog kun at beholde to stk.

Jeg må sige nogle ting om Turbie Twist:

 1. Det tørrer faktisk ret godt. Når jeg har friseret mig, er der ikke ret meget vand tilbage i mit hår – dog stadig lidt.
 2. Håndklædet tørrer ret hurtigt, når det hænger på krogen.
 3. Det er ikke ret tungt, og føles helt let på hovedet.
 4. Det er dæleme let med den elastik til at holde håndklædet fast.
 5. A elsker at låne det.
 6. MEN på vaskeanvisningen anbefaler de “Machine wash cold”. Det duer efter min mening ikke til sådan en slags “intim-tøj”… Jeg er begyndt at vaske det ene håndklæde ved 60 grader, for at se om det forringer det væsentligt.

Alt i alt skal Turbie Twist dog have en anbefaling med herfra til både krøllet og glat hår :).

Turbie Twist

 

 

5 tanker om “Tips til krøllet hår #15 – Turbie Twist”

  1. Ja!
   Jeg har haft to håndklæder i to år nu. De er blevet brugt hver dag, og vasket hver uge. Dvs. hvert håndklæde har ca. været i brug 365 gange og i maskinen 52 gange. Og for et par uger siden konkluderede jeg, at nu er de slidte. Om det er vaskemaskinen og tørretumblerens skyld, ved jeg ikke. Men jeg synes faktisk, at de har gjort det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *