Tips til krøllet hår #2

Tørt eller vådt – resultatet bliver bestemt ikke lige godt…

Mit andet tip til krøllet hår er også rimelig basic.

#2 Red altid krøllet hår, når det er vådt!

Det kan godt være, at der er mange, der fraråder at frisere vådt hår, men sådan er det altså ikke med krøllet hår. Red det endelig når det er vådt – det er nemmere, og giver god mulighed for at forme krøllerne bagefter.

Friserer jeg mit hår, når det er tørt er resultatet ikke specielt kønt. Det kommer nemt til at ligne en høstak. Kram det istedet op med lidt vand eller hårprodukt, så kan det “nemt” styles til en lidt krøllet (rodet) frisure.

Tips til krøllet hår3

3 tanker om “Tips til krøllet hår #2”

  1. Jeg venter med spænding på at høre hvilket stylingprodukt du bruger…
    Jeg synes i hvert fald ikke mit kan skylles ordentligt ud dagen efter

  2. Jeg er vild med Joico’s Curl Activator, men joeh… Kan skabe problemer ift. hårvask.
    Til gengæld gudeskønne krøller 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *