Trøfler

Trøfler – en opskrift

Trøfler

Til Lillebrors barnedåb fik vi en tapasmenu, så jeg havde også lavet desserten som små tapas. En af tingene på bordet var trøfler med blåt krymmel.

Sådan en gang trøfler er virkelig nemme at lave, og smager præcis som bagerens.

Ingredienser:

  • 1 roulade (bare en billig)
  • 1 mazarintærte (bare en billig)
  • 1/2 flaske romessens
  • 2 spsk kakao
  • Krymmel/kokosmel/karamelspåner/granulat

Trøfler

Bland kager, romessens og kakaopulver i en skål – gerne i røremaskine eller med håndmikser. Det kan godt være, at det skal røres i 5 min, før det er en sammenhængende masse. Men bare vær tålmodig.

Trøfler

Tril kugler i den størrelse du ønsker dine trøfler og rul dem i krymmel.  Jeg trillede små hapsere, men har tidligere lavet nogle store nogen. I anledning af barnedåb fik de blåt krymmel. Da jeg løb tør, fik resten en gang kokosmel. Tidligere har jeg rullet i karamelspåner og hindbærgranulat, for at gøre det lidt ‘finere’.

Trøfler

Trøfler

Lignende indlæg:

Husk at du kan følge bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

2 tanker om “Trøfler – en opskrift”

  1. Kan man lave dem om torsdagen når de først skal bruges lørdag.. også i en lufttæt boks. Mvh Heidi

    1. Hej Heidi
      Det kan du sagtens – hvis du altså kan holde fingrene fra dem så længe 😉
      God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *