Til Lillebrors barnedåb fik vi en tapasmenu, så jeg havde også lavet desserten som små tapas. En af tingene på bordet var trøfler med blåt krymmel.
Sådan en gang trøfler er virkelig nemme at lave, og smager præcis som bagerens.
Ingredienser:
- 1 roulade (bare en billig)
- 1 mazarintærte (bare en billig)
- 1/2 flaske romessens
- 2 spsk kakao
- Krymmel/kokosmel/karamelspåner/granulat
Bland kager, romessens og kakaopulver i en skål – gerne i røremaskine eller med håndmikser. Det kan godt være, at det skal røres i 5 min, før det er en sammenhængende masse. Men bare vær tålmodig.
Tril kugler i den størrelse du ønsker dine trøfler og rul dem i krymmel. Jeg trillede små hapsere, men har tidligere lavet nogle store nogen. I anledning af barnedåb fik de blåt krymmel. Da jeg løb tør, fik resten en gang kokosmel. Tidligere har jeg rullet i karamelspåner og hindbærgranulat, for at gøre det lidt ‘finere’.
Lignende indlæg:
Husk at du kan følge bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.
Kan man lave dem om torsdagen når de først skal bruges lørdag.. også i en lufttæt boks. Mvh Heidi
Hej Heidi
Det kan du sagtens – hvis du altså kan holde fingrene fra dem så længe 😉
God fornøjelse.