IKEA

Turen går til IKEA

IKEA

I dag har jeg været i IKEA. Det er egentlig ikke noget, jeg er stor fan af, men omvendt har de nogle ting, jeg gerne vil køre efter i ny og næ.

Generelt tager jeg gerne i IKEA på en hverdag, hvor der er knap så mange mennesker. Jeg undgår også helst ferier, derfor tænkte jeg, at mandag efter vinterferien kunne være en god dag. Mine IKEA ture går ofte uden om møbeludstillingen, da den tager så meget tid 😉 Hvis jeg skal se nogle bestemte møbler, går jeg målrettet til den specifikke del af møbeludstillingen. Ikke noget med at “snuse” rundt og lade sig inspirere.

I sommers “designede” vi selv skabe til både A og E fra IKEA. Så sidder jeg hjemme ved pc’en og designer, hvorefter jeg printer en indkøbsseddel. I IKEA går jeg så direkte til lageret og henter mine varer. Så kan man relativt hurtigt klare en tur i IKEA 😉

I dag skulle jeg have vandglas til barnedåben. Dvs. de er selvfølgelig også til efterfølgende brug, men jeg har længe gerne ville have nogle ens glas, til når vi får gæster. Glas der sjældent ryger i opvaskemaskinen, og derfor ikke har glaspest, som vores hverdagsglas. Og glas der er så billige, at de kan sendes til genbrug, hvis de bliver grimme.

IKEA

Udover glas havde jeg også skrevet lys og servietter til barnedåben, en skammel, børnesakse og et par hylder til vores reol i bryggerset. Det mest besværlige ved den indkøbsseddel er, at børnetingene ikke er nede i “dingenot-afdelingen”, men oppe i møbeludstillingen… Suk så den måtte jeg delvist igennem.

IKEA

Men hjemme igen har jeg fået vasket alle glassene og sat de nye hylder i reolen = oprydning.

IKEA
Reolen før de nye hylder kom i.
IKEA
Reolen med de nye hylder + en større oprydning.

Lignende indlæg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *