Det der med at være erotisk buttet…

Helt seriøst… Er jeg den eneste, der ikke bryder mig om udtrykket ‘erotisk buttet’?

Altså i mine ører er det sådan lidt 90’er agtigt, og jeg ser altid en god gammeldags kontaktannonce med billetmærke for mig, når jeg hører udtrykket.

I dag var jeg til sådan en slags intro til min Bootcamp. Eller bare indvejning, som jeg kalder det. Der var folk i alle størrelser, så jeg passede lige ind 😉 Jeg fik en masse tal ud af det, og selvom nogen måske vil kalde mig erotisk buttet 🙈, så er jeg nok bare let overvægtig. Mit BMI sniger sig i hvert fald op på 26, og min bodyage var 9 år ældre end min reelle alder. På den gode side var der 2/3 muskelmasse (som der bør være) og mængden af fedt om mine organer var også helt fint.

Erotisk buttet er vel noget med, at det ‘ekstra’ fedt sidder de erotiske steder, som bryster og røv?! Men come on. Lad os kalde en spade for en spade og blive enige om, at jeg godt kan tåle at tabe mig lidt.  Men at jeg i første omgang søger at blive stærkere.

Og så kommer I sikkert til at høre mere til det der Bootcamp, for jeg forventer, at det kommer til at gøre ondt.

Nu tror jeg snart, at Mindstemanden sover. Han holdt ellers en fest, og lå på ryggen og dansede, da jeg sang godnatsang. Tsk tsk – det har jeg ikke prøvet før.

God aften til jer. 👍🏻

2 tanker om “Det der med at være erotisk buttet…”

 1. Hej M
  Er det MK bootcamp du er startet på? Går selv i seriøse overvejelser omkring at kaste mig over den slags. Skal bare liiiige finde en luns ekstra energi (og tid…)
  Kh. Eva

 2. Hej Eva
  Nej det hedder AJ Bootcamp, men mon ikke konceptet er det samme?
  Jeg har kun tilmeldt mig en ugentlig træning, da to måske nok er lige ambitiøst nok for mig og min familie.
  Kh M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *