Weekenden der gik med…

Som jeg skrev, var sidste uge travl… Weekenden er til gengæld gået med:

  • Hjemmearbejdsdag fredag med en fridag til min trætte datter. Jeg havde troet (håbet?), at jeg så ikke skulle arbejde så meget, men hun havde så meget brug for sit eget selskab, at jeg nærmest ikke så hende… Besluttede mig for at holde fri kl. 15…
  • Været på date med min mand i mine højeste hæle – fik elevatorblikket af en kvinde ved busstoppestedet…
  • Fået mega lækker mad på MASH og en god flaske vin. Når man starter 17.40, er det ingen sag at forlade restauranten 20.27, for at konstatere at bussen kører lige udenfor døren kl. 20.28. PERFEKT timet.
  • Sovet middagslur i 3 timer lørdag… Shit jeg var træt… Vågnede kun fordi min søn stod op fra lur…
  • Tømt Bilka lørdag aften – bliver aldrig fan, men rart at få fyldt depoterne lidt.
  • Hentet min datter på kanotur. Efter 30 timer med bedstefar og en flok “fremmede” bedstefædre og børn, var hun klar til at komme hjem.
  • Sendt mit kamera til reparation – savner det allerede…
  • Bagt grydebrød, burgerboller og bananpandekager. Og lige straks sætter jeg pulled chicken i ovnen.
  • Virkelig forsøgt at holde mig fra det der udsalg – det er næsten lykkedes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *