Goodiebox

Tips til (krøllet) hår #17 – wet brush

Hep hey – det er blevet tid til endnu en gang tips til krøllet hår. Denne gang har jeg fået fingre i en wet brush.

Jeg havde efterhånden hørt om wet brush flere steder, så da jeg “faldt” over den i en Goodiebox sprang jeg til. Så hermed min vurdering:

Wauw!

wet brush

Nu har jeg jo krøller (surprise), så jeg friserer kun mit hår, når det er vådt/fugtigt. Så på det punkt er der intet nyt. Men da jeg friserede mit våde/fugtige hår med min nye wet brush, hang børsten overhovedet ikke i. Jeg følte faktisk ikke, at det blev friseret – hvilket selvfølgelig også er min største klage 😉 Jeg måtte finde en anden børste og frisere efter med, for at konstatere, at mit hår var helt redt.

Hårbørsten er også egnet til at bruge under bruseren, men det har jeg endnu tilgode at prøve. Desuden skulle den passe til alle hårtyper 👍🏻

Så wet brush får bestemt min anbefaling med på vejen. Den kan købes her (affiliate link)¨, hvor den lige pt. er sat ned fra 199,- til 99,-. Mærket wet brush producerer en række forskellig børster, som alle skulle have samme børsteteknik, men forskellige størrelser og udformninger. Så mon ikke der er noget for enhver smag.

Du kan læse om min anden hårbørste her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *