YES – Det er Valentines DaY <3

… men det fejrer vi ikke her pĂĽ matriklen 😉

Jeg vil dog tillade mig at fejre, at det betyder, at vi er halvvejs gennem februar! Hver dag er et skridt tĂŚttere pĂĽ forĂĽr (og forhĂĽbentlig en rask familie!).

Min fejring af Valentines Day er rigtig smĂĽborgerlig og husmoderagtig. Jeg VIL nemlig have bestilt en ny tørretumbler. Vores har vĂŚret død i 3-4 uger nu, og vaskekonen, aka mig, er ved at blive sindssyg. Kryds lige fingre for, at det lykkedes mig, nu hvor jeg har tre børn hjemme, og hvor flere af os skranter lidt – as usual…

Jeg vil ogsü forkÌle mig selv! Nilens Jord som jeg er stor fan af, har 20 % rabat med koden V-DAY. Jeg elsker deres creme og serum i serien Anti-Age, deres børster, mascara og lÌbestift. Og jeg er løbet tør for serum, sü det skal jeg bestille. Shop lige her (affiliate link).

Ellers fejrer jeg, at ingen er mega syge… For februar er bare fortsat med sygdom. Penicillin for halsbetĂŚndelse kombineret med hold i nakken var en temmelig voldsom omgang for ĂŚldstebarnet (og hendes omgivelser). Derudover har vi haft diarrĂŠ, hoste og øjenbetĂŚndelse. SĂĽ vi er leveringsdygtige i det meste. Jeg er desuden blevet bidt i brystet, sĂĽ blodet sprøjtede. Og dagen efter hĂŚldte jeg kogende udover mit maveskind.

Men i dag er alt LOVE ❤️ Happy Valentine til jer alle 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŚvede felter er markeret med *