Min mor har en opskrift på marineret svinemørbrad, der aldrig slår fejl. Det giver altid en lækker mør svinemørbrad. Og det er så nemt 🙂
Ingredienser til marineret svinemørbrad
- 2 svinemørbrad
- ½ dl soya
- 1 dl olie
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk herbes de Provence
- Peber
- 2 laurbærblade
- Evt. 2½ dl piskefløde til sovs
Aftenen før:
Afpuds de to mørbrad og placer dem i en plasticpose.
Blend soya, olie, hvidløg, herbes de Provence og peber til marinade. Hæld marinaden ned i posen til de to mørbrad og læg to laurbærblade derned. Slå knude på posen, og masser blidt.
Placer posen i køleskabet, og masser hver gang, køleskabet åbnes.
Før servering:
Hæld de to mørbrad ud af posen. Skal de tilberedes i ovn, placeres de i et ildfast fast, og steges i 30 min ved 200 grader. Tilberedning på grill tager ca. 20-25 min direkte på risten.
Skal der serveres sovs til, kan den resterende marinade hældes fra mørbraden ca. 10 før endt stegning. Hæld væden gennem en sigte og kog ind med fløde. Smag til med salt og peber. Er der for lidt marinade til at give sovsen smag, tilsættes blot ekstra soya og evt. krydderi.
Velbekomme!
Varm luft eller normal ovn for har prøver med normal ovn på 200grader i 30min der var den slet ik klar
Beklager det sene svar. Jeg plejer at bruge varmluftsovn, mener jeg (har grillet den 20-25) de sidste par gange.